Uitzending
Tot de dood ons scheidt - Auke en Elise van der Lee

Auke en Elise van der Lee

Tot de dood ons scheidt

11-11-2008

| 2496 x bekeken | 0 reacties
5
Toen Auke en Elise verkering hadden, droomden ze van een gezin met veel kinderen. Auke zou de kost verdienen en Elise zou voor de kinderen zorgen.

Helaas loopt het anders. Twee dagen voor hun huwelijk hoort Auke dat hij Men 1 heeft. Een ziekte waardoor hij tumoren krijgt in allerlei organen die hormonen maken. Voor Auke en Elise is deze ziekte dan nog heel onwerkelijk. Auke voelt zich nog goed en vol levensmoed stappen ze in het huwelijk.

Maar de ziekte heeft meer invloed op hun leven dan ze eerst dachten. Auke is heel moe en kan niet meer werken. Het leven valt hem zwaar. Hij probeert voor Elise en de kinderen een goede man en vader te zijn maar het kost hem oneindig veel energie.

Tijdens hun dagen op Ameland vertellen Auke en Elise over hun liefde voor elkaar en de kinderen. En ook hun oudste dochter van vijf laat horen hoe ze bezig is met de ziekte van haar vader.

Deze uitzending van het programma Tot de dood ons scheidt met de titel Auke en Elise van der Lee is uitgezonden op dinsdag 11 november door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie