Uitzending
Tijd voor MAX - Woorden en muziek

Woorden en muziek

Tijd voor MAX

22-4-2013

| 1239 x bekeken | 0 reacties
3
Zanger en componist Theo Nijland en harpiste Lavinia Meijer hebben de muzikale handen ineen geslagen. En te gast advocaten Carry en Geert-Jan Knoops.

Zanger en componist Theo Nijland en harpiste Lavinia Meijer hebben de muzikale handen ineen geslagen. De mooiste popsongs, klassiek en hedendaags klassiek repertoire, hebben zij tot in haar essentie teruggebracht in een bewerking voor harp, piano en stem. Theo en Lavinia zijn te gast en treden op!

Donderdag 18 april 2013 overleed musicus Tom Parker. Bij MAX is hij vooral bekend van de MAX Proms. Met Jan Slagter blikken we terug op het leven van deze autodidact. En we behandelen de actualiteiten van de dag.

Te gast zijn: advocaten echtpaar Geert-Jan en Carry Knoops. Ze vertellen over samen leven en samen werken en waar Geert-Jan zijn inspiratie voor zijn boeken vandaan haalt.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Woorden en muziek is uitgezonden op maandag 22 april door MAX. Te gast waren Lavinia Meijer, Theo Nijland, Jan Slagter en Geert-Jan Knoops. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie