Uitzending
Tijd voor MAX - We hebben ruzie: podcast over familieruzies

We hebben ruzie: podcast over familieruzies

Tijd voor MAX

2-12-2021

| 531 x bekeken | 0 reacties
6
Op 2 december is in aflevering 8635 van The Bold and the Beautiful een creatie van modeontwerper Addy van den Krommenacker te zien.

In de MAX/NPO Radio 5-podcast We hebben ruzie gaan Elles de Bruin en Jantine Stoel op zoek naar de oorsprong van familieruzies, maar ook de oplossing daarvan.

Anouk, winnares van Heel Holland Bakt 2019-2020, maakt pompoencake en brownies.

Wim DaniŽls verdiepte zich in het verschijnsel 'familie' in zijn gelijknamige boek.

In januari 2022 komt Renťe van Wegberg met haar nieuwe theatershow Hou me vast. Ze eert daarin theatericonen als Toon Hermans, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Herman van Veen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Addy van den Krommenacker, Elles de Bruin, Renťe van Wegberg en Wim DaniŽls te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel We hebben ruzie: podcast over familieruzies werd uitgezonden op donderdag 2 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten