Uitzending
Tijd voor MAX - Wat is de invloed van onze levensstijl op ons denkvermogen?

Wat is de invloed van onze levensstijl op ons denkvermogen?

Tijd voor MAX

27-1-2022

| 337 x bekeken | 0 reacties
6
Hajo Bruins over het theaterstuk Bonita Avenue, naar het boek van Peter Buwalda, dat bijna in premičre gaat.

Tijdens een roadtrip door Nederland en Duitsland stelden filmmakers Ruben Gischler en Tobias Müller elkaar de vraag: Welke lessen worden er uit de Holocaust getrokken? Ze maakten er een documentaire over: Wieder Gut.

Wat is de invloed van onze levensstijl op ons denkvermogen? Hersenonderzoeker Wiesje van der Flier heeft uw hulp nodig om daar een antwoord op te kunnen gaan geven. Ook hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder schuift aan.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Erik Scherder en Hajo Bruins te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Wat is de invloed van onze levensstijl op ons denkvermogen? werd uitgezonden op donderdag 27 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten