Uitzending
Tijd voor MAX - Voor de Filipijnen

Voor de Filipijnen

Tijd voor MAX

18-11-2013

| 1079 x bekeken | 0 reacties
4
Samen met onder andere Michiel Borstlap, Janny van der Heijden en Ilja Gort staan we sterk voor de slachtoffers van de ramp in de Filipijnen. We gaan veilen voor giro 555!

De gehele uitzending staat in het teken van de landelijke actie voor de slachtoffers van de ramp in de Filipijnen. We schakelen onder andere live met Beeld & Geluid van waaruit Radio 2 de hele dag live uitzendt.

In de studio ontvangen wij onder andere Liz Snoijink, Michiel Borstlap, André Rouvoet, Janny van der Heijden, Ilja Gort, Anneke Grönloh en Frank du Mosh. Door hen ingebrachte items worden geveild voor de Filipijnen. En wij openen onze deuren voor iedereen die wil doneren voor de slachtoffers van de ramp in de Filipijnen!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ilja Gort, Michiel Borstlap, André Rouvoet, Anneke Grönloh, Liz Snoijink en Janny van der Heijden te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Voor de Filipijnen werd uitgezonden op maandag 18 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie