Uitzending
Tijd voor MAX - The Kik presenteert nieuw album

The Kik presenteert nieuw album

Tijd voor MAX

29-3-2024

| 414 x bekeken | 0 reacties
6
Nergens ter wereld is wielrennen zo verbonden met de geschiedenis als in België. Flip van Doorn schreef er een boek over: De Ronde van België.

Jeroen van Veen verloor zijn zoon door een hersentumor. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum besloot hij om een jaar lang iedere dag te gaan hardlopen.

Op 30 maart 1924 zond de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek via een telefoonverbinding voor het allereerst een concert van het Concertgebouworkest uit op de radio. Dit jubileum wordt gevierd met een live-uitzending gepresenteerd door Selma van Dijk.

Robčrt van Beckhoven maakt iets voor Pasen.

The Kik treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jeroen van Veen, Koningin Máxima en Selma van Dijk te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel The Kik presenteert nieuw album werd uitgezonden op vrijdag 29 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie