Uitzending
Tijd voor MAX - Syb van der Ploeg over de Elfstedentocht van 1997

Syb van der Ploeg over de Elfstedentocht van 1997

Tijd voor MAX

4-1-2022

| 178 x bekeken | 0 reacties
7
Ron Fresen schreef het boek '8 jaar 8 uur journaal'.

Het is precies vijfentwintig jaar geleden dat er voor het laatst een Elftstedentocht werd gereden. Syb van der Ploeg is te gast.

Ayoub Louihrani, de enige Marokkaanse boer in Nederland, ging op zijn veertiende stage lopen op de boerderij van Jan Wiedemeijer. Bijna tien jaar later wil Ayoub zijn droom waarmaken: een eigen boerderij. Ayoub en Jan zijn te gast.

Het UMC Utrecht werkt aan een medicijn tegen reukverlies door corona. KNO-arts Digna Kamalski is te gast.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ron Fresen en Syb van der Ploeg te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Syb van der Ploeg over de Elfstedentocht van 1997 werd uitgezonden op dinsdag 4 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Ron Fresen schreef het boek 8 jaar 8 uur journaal . Het is precies vijfentwintig jaar geleden dat er voor het laatst een Elftstedentocht werd gereden. Syb van der Ploeg is te gast. Ayoub Louihrani, de enige…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten