Uitzending
Tijd voor MAX - Sheila de Vries 45 jaar in het vak

Sheila de Vries 45 jaar in het vak

Tijd voor MAX

19-9-2018

| 904 x bekeken | 0 reacties
7
Ze is ridder in de Orde van Oranje-Naussau voor haar bijdrage aan de Nederlandse mode en ze zit dit jaar 45 jaar in het vak. We hebben natuurlijk over Sheila de Vries. Een mooi moment om met de couturier en haar zoon Gideon terug te blikken n vooruit te kijken.

Verder: Robots love Music, dat is de naam van de tentoonstelling die vrijdag opent in Museum Speelklok. Bijzonder onderdeel is de robotverzameling van de inmiddels overleden Chriet Titulaer. Ebelin Boswinkel van Museum Speelklok en Karen Titulaer, de dochter van Chriet Titulaer, vertellen aan onze tafel over de muzikale robots.

En we kennen allemaal de Deventer koek maar de Deventer keuken kent nog veel meer smaken. Zo heeft de stad een grote Turkse gemeenschap, Jonneke de Zeeuw, ook bekend als foodblogger Mooncake ging daarom voor ons op zoek naar de allerlekkerste kebab van Deventer en leerde hoe je die thuis zelf kunt maken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Sheila de Vries te gast. Janny van der Heijden, Robrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Sheila de Vries 45 jaar in het vak werd uitgezonden op woensdag 19 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten