Uitzending
Tijd voor MAX - Serie: Kiloknallers
Tijd voor MAX - Serie: Kiloknallers

Serie: Kiloknallers

Tijd voor MAX

11-1-2017

| 530 x bekeken | 0 reacties
6
Linda van Dyck, Jaap Seidell, Harry Sacksioni, VPRO-serie Kiloknallers en Annemarie Pronk. In de nieuwe VPRO-serie Kiloknallers worden vijf kinderen met obesitas een jaar lang gevolgd. Twee van hen vertellen bij ons over de worsteling met hun gewicht en hun pogingen om af te vallen. Ook spreken Martine en Sybrand met enkele ouders.

Linda van Dyck is ook te gast. Ze is momenteel te zien in het tweede seizoen van de serie de 'Zwarte Tulp'. Maar ze is een periode uit de roulatie geweest in verband met een burn-out.

Hoogleraar Voeding en Gezondheid Jaap Seidell komt een voedingsmisverstand de wereld uit helpen. Hij praat ons bij over goede voornemens over voeding.

Lars Duursma schuift ook aan. Hij is speechexpert en vertelt ons alles over de laatste speech van Barack Obama als president. »n over de eerste speech van Donald Trump.

Harry Sacksioni verzorgt vandaag de muziek. Ook toert hij nu door Nederland met zijn nieuwe theaterprogramma 'Once upon a time'.

In de keuken staat Annemarie Pronk, de winnares van het afgelopen seizoen van Heel Holland Bakt.

Deze uitzending wordt even onderbroken door de NOS in verband met de speech van Donald Trump. Na de update gaat Tijd voor MAX weer verder.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Annemarie Pronk, Barack Obama, Harry Sacksioni en Linda van Dyck te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Serie: Kiloknallers werd uitgezonden op woensdag 11 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie