Uitzending
Tijd voor MAX - Seizoen 3 van de serie Undercover

Seizoen 3 van de serie Undercover

Tijd voor MAX

24-11-2021

| 150 x bekeken | 0 reacties
7
De burgemeester van Valkenburg aan de Geul Daan Prevoo en Clemence Ross van het Nationaal Rampenfonds maken de balans op van de inzamelingsactie n.a.v. de overstromingen in Zuid-Limburg van afgelopen zomer.

Nazmiye Oral over het derde seizoen van de misdaadserie Undercover.

Zangeres Suzan Seegers vertolkt de androgyne kant van David Bowie in januari tijdens Het BOWIE Concert. Suzan en John Vooijs geven een voorproefje.

Popjournalist Constant Meijers over zijn boek Hotel CaliforniŽ en andere rock-'n-rollverhalen.

Verloskundige Michaela van Caspel bundelde verhalen van onverwachte bevallingen in het boek Donderslag bij heldere hemel.

Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Seizoen 3 van de serie Undercover werd uitgezonden op woensdag 24 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    De burgemeester van Valkenburg aan de Geul Daan Prevoo en Clemence Ross van het Nationaal Rampenfonds maken de balans op van de inzamelingsactie n.a.v. de overstromingen in Zuid-Limburg van afgelopen zomer. Nazmiye…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten