Uitzending
Tijd voor MAX - Sanne Langelaar en Mingus Dagelet spelen hoofdrollen nieuwe film Bed & Breakfast

Sanne Langelaar en Mingus Dagelet spelen hoofdrollen nieuwe film Bed & Breakfast

Tijd voor MAX

25-4-2024

| 296 x bekeken | 0 reacties
6
Antoinette Hertsenberg heeft zich gestort op het schrijven van kookboeken. Haar dochter Eva Koffeman motiveerde haar en nu verschijnt er een kookboek met alleen maar vegan recepten.

Sanne Langelaar en Mingus Dagelet spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse romantische komedie Bed and Breakfast, dat zich afspeelt op het Groningse platteland.

Een drugscrimineel die openhartig vertelt over zijn leven komt niet zo vaak voor. Het lukte Vico Olling tóch: hij interviewde Janus van Wesenbeeck en schreef daarover een boek.

Lieke Lamb over de trend dat kleding tegenwoordig steeds vaker online wordt besteld.

Gino Vannelli treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Antoinette Hertsenberg, Mingus Dagelet en Sanne Langelaar te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Sanne Langelaar en Mingus Dagelet spelen hoofdrollen nieuwe film Bed & Breakfast werd uitgezonden op donderdag 25 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie