Uitzending
Tijd voor MAX - Roxane van Iperen over nominatie voor de NS Publieksprijs 2020

Roxane van Iperen over nominatie voor de NS Publieksprijs 2020

Tijd voor MAX

3-11-2020

| 647 x bekeken | 0 reacties
7
Dinsdag 3 november wordt er weer een nieuwe persconferentie gehouden over het coronavirus. Bert Slagter is expert op het gebied van complexiteit en onzekerheid, een gezaghebbende stem in het coronadebat en informeert het kabinet over de statistieken. Wat verwacht hij over eventuele nieuwe maatregelen? * De komende weken ontvangen we bij Tijd voor MAX bijna alle genomineerden voor de NS publieksprijs. Vandaag is dat Roxane van Iperen. Haar roman 't Hooge Nest werd meer dan 175.000 keer verkocht en werd bekroond met verschillende prijzen. * Hannah Mae komt voor ons optreden.

Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Roxane van Iperen over nominatie voor de NS Publieksprijs 2020 werd uitgezonden op dinsdag 3 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten