Uitzending
Tijd voor MAX - Nederland Waterland

Nederland Waterland

Tijd voor MAX

20-3-2013

| 768 x bekeken | 0 reacties
5
De grond in Nederland is zo nat en verzadigd dat ruim 1,4 miljoen huishoudens last hebben van vochtproblemen. En te gast Bert Heerink.

Nergens in Europa is de grond zo nat als in Nederland. De grond is zo verzadigd dat deze weinig water kan absorberen. Gevolg: vochtproblemen. Ongeveer 1,4 miljoen woningen in Nederland hebben last van natte kelders, rotte funderingen, optrekkend vocht, lekkende daken en schimmels. Maar naast praktische problemen levert vocht ook fysieke klachten op. Jelle Leenes schreef een boek over Nederland als waterland.

Er is weer een nieuw seizoen gestart van het RTL-programma 'Help mijn man is klusser'. John Williams vertelt hierover. Koos Postema heeft weer een bijzonder verhaal in 'Televisie uit Blik' en we behandelen de actualiteiten van de dag.

Te gast is zanger Bert Heerink. Samen met gitarist Jan Akkerman toert hij in 2013 langs de Nederlandse theaters met My Brainbox. Beiden treden ook op!

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Nederland Waterland is uitgezonden op woensdag 20 maart door MAX. Te gast waren Bert Heerink, John Williams, Koos Postema en Jan Akkerman. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie