Uitzending
Tijd voor MAX - Nederland vergrijst in rap tempo

Nederland vergrijst in rap tempo

Tijd voor MAX

28-2-2024

| 375 x bekeken | 0 reacties
6
In 2040 is 25% van de Nederlandse bevolking 65+. Deskundigen en publiek gaan met elkaar in debat tijdens De Toekomst is Grijs. Elles de Bruin presenteert dit debat met Carrie ten Napel en blikt vast vooruit.

Barbara Barend blikt vooruit op de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en Duitsland. De winnaar mag naar de Olympische Spelen.

Het eerste boek van Saskia Noort kwam twintig jaar geleden uit: Terug naar de kust. Het boek wordt nu heruitgegeven maar dan in stripvorm, gemaakt door haar zoon Mathieu Schellekens.

Leo Blokhuis en Ricky Koole over een groot countryfestival dat naar Nederland komt. Ricky treedt op met een countrynummer.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Barbara Barend, Carrie ten Napel, Elles de Bruin, Leo Blokhuis, Ricky Koole en Saskia Noort te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Nederland vergrijst in rap tempo werd uitgezonden op woensdag 28 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie