Uitzending
Tijd voor MAX - Merel Westrik over nieuw seizoen Ladies Night

Merel Westrik over nieuw seizoen Ladies Night

Tijd voor MAX

13-3-2020

| 133 x bekeken | 0 reacties
6
Bioloog en apendeskundige Patrick van Veen vertelt niet alleen over zijn reizen naar Sierra Leone en Liberia, maar op deze vrijdag de 13de stellen we hem tevens de vraag: zijn dieren misschien ook bijgelovig?

In het boek Halleluja EuroVision ontrafelen liefhebbers Hijlco Span en Tom Mikkers de magie van het songfestival. Waar komt hun fascinatie vandaan? En wat is het geheim van het succes van het songfestival?

Merel Westrik gooide vorig jaar het roer om. Na jaren het nieuws presenteren, wilde ze iets anders. Dat werd Ladies Night, een talkshow voor en voornamelijk door vrouwen, dat net begonnen is aan het tweede seizoen.

In de keuken staat Sandra Ysbrandy en het optreden is van zanger Stef Bos samen met rapper Diggy Dex. Onder begeleiding van de band van Stef brengen ze hun gelegenheidsduet Ons hoofd is een huis, een nummer dat ook te vinden is op het nieuwe album van Stef Bos.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Merel Westrik, Hijlco Span, Sandra Ysbrandy en Stef Bos te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Merel Westrik over nieuw seizoen Ladies Night werd uitgezonden op vrijdag 13 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie