Uitzending
Tijd voor MAX - Jörgen Raymann over Stichting Het Vergeten Kind

Jörgen Raymann over Stichting Het Vergeten Kind

Tijd voor MAX

18-1-2022

| 301 x bekeken | 0 reacties
6
Politiek commentator Kees Boonman over de regeringsverklaring van het kabinet-Rutte IV.

Martine Bakker besluit om vlak voor haar dertigste haar droom na te jagen: optreden als stand-upcomedian. Toevallig, voor haar, ongeveer het allerengste op aarde. Ze schreef er een boek over: Ik durf niets maar doe alles.

Vijf jaar geleden kreeg Willem Hooft een motorongeluk. Volgens artsen zou hij nooit meer kunnen lopen. Willem gaf zijn langgekoesterde droom om in Zuid-Afrika te surfen niet op.

Met Jörgen Raymann praten we het over Het Vergeten Kind. Hij komt met Carlijn en haar hulphond.

Annemarie Heite komt op voor gedupeerden in Groningen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jörgen Raymann en Kees Boonman te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Jörgen Raymann over Stichting Het Vergeten Kind werd uitgezonden op dinsdag 18 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten