Uitzending
Tijd voor MAX - Jonge boeren met vertrouwen in de toekomst

Jonge boeren met vertrouwen in de toekomst

Tijd voor MAX

10-1-2023

| 540 x bekeken | 0 reacties
7
Britt Dekker presenteert samen met Wendy van Dijk het programma Ministars, waarin kinderen een duet mogen zingen met hun grootste idool.

Ongeveer een op de drie ouderen die in het ziekenhuis terechtkomen, krijgt te maken met een delier; in Nederland gaat het om zo'n 40.000 mensen per jaar. Met Ted van Essen praten we erover.

Moeten Nederland en Europa grotere druk uitoefenen op het Iraanse regime? Atti Bahadori en Nieloefaar Bahadori hadden een gesprek met Mark Rutte.

Mark Venner en Joost van Schie zijn twee jonge boeren en zij hebben nog volop vertrouwen in de toekomst. Hoe en waarom komen ze toelichten.

Spinvis treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Britt Dekker, Mark Rutte, Spinvis en Wendy van Dijk te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Jonge boeren met vertrouwen in de toekomst werd uitgezonden op dinsdag 10 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten