Uitzending
Tijd voor MAX - In de gloria voor Peter Koelewijn!

In de gloria voor Peter Koelewijn!

Tijd voor MAX

21-12-2017

| 615 x bekeken | 0 reacties
6
Peter Koelewijn wordt bijna 77 jaar! De eerste echte rocker die Nederland in de jaren '60 onveilig maakte en daar in zijn lange carrière met talloze hits eigenlijk nooit meer mee is opgehouden. Geen wonder dat er nu ter gelegenheid van zijn 77ste verjaardag een theaterprogramma tot stand is gekomen waarin Peters omvangrijke repertoire behalve door hemzelf ook door een groot aantal muzikale vrienden als Guus Meeuwis, Helmut Lotti en Ruth Jacott wordt uitgevoerd. Peter Koelewijn en Vrienden zal 29 december, op zijn verjaardag, worden uitgezonden en nu is hij al bij ons te gast om te vertellen waarom we daar met z’n allen naar moeten kijken.

Verder: op Eerste Kerstdag begint op NPO2 de vijfdelige VPRO-serie Het succes van de kringloopwinkel, waarin wordt getoond dat het fenomeen kringloopwinkel niet alleen commercieel een schot in de roos is, maar ook sociaal een ongekend succes. Kringloopwinkels zorgen ervoor dat mensen elkaar ontmoeten, weer met elkaar praten en elkaar helpen. We spreken hierover met regisseur Frank Wiering. Hij volgde voor deze serie een aantal bijzondere mensen die hun hart aan de kringloop verpacht hebben en ziet hen als de ware parels die daar te vinden zijn.

En zangeres Lucretia van der Vloot komt langs. Ze brengt rond de feestdagen een hommage aan haar grote idool Gladys Knight en is van plan om volgend jaar een heel soloprogramma rond deze soullegende en haar Pips op de planken te brengen. Wij willen graag van Lucretia weten hoe haar enthousiasme voor de muziek van Gladys is ontstaan en ze treedt voor ons op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Peter Koelewijn te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel In de gloria voor Peter Koelewijn! werd uitgezonden op donderdag 21 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!