Uitzending
Tijd voor MAX - Hoe vertel je het land over corona?

Hoe vertel je het land over corona?

Tijd voor MAX

15-10-2020

| 122 x bekeken | 0 reacties
6
In teksten kun je schrijven wat je wil en foto's zijn te bewerken, maar wat je in een video ziet is altijd echt, toch? Tom Dobber van de Universiteit van Amsterdam doet onderzoek naar nepvideo's, die ingezet kunnen worden om kiezers te be´nvloeden. * De telefoon van Het Nederlands Kanker Instituut (NKI) Antoni van Leeuwenhoek staat roodgloeiend. Er zijn ontzettend veel vragen. Dus vandaar dat oncoloog Gabe Sonke antwoord komt geven op de meestgestelde vragen. * Zolang er geen vaccin is, kunnen we het virus alleen met ons gedrag onder controle houden. Dinsdag is bekendgemaakt dat de maatregelen tegen het coronavirus worden verscherpt. Julia van Weert is hoogleraar Gezondheidscommunicatie en lid van de Wetenschappelijke Adviesraad van de RIVM Corona Gedragsunit, die is opgezet om de overheid te ondersteunen. * Als op nieuwjaarsdag 2004 de vader van Andreas Jonkers met 42 steek- en snijwonden op een hondenuitlaatplek in Amsterdam wordt gevonden, is het onduidelijk wat er met hem is gebeurd. Vijftien jaar later gaat Andreas op zoek naar de oorzaak. Hij reconstrueert het leven van zijn vader en onderzoekt wat vaderschap eigenlijk is. Hierover gaat zijn boek. * Reinier van den Berg komt vertellen over zijn boek Bladgoud, de onschatbare waarde van bomen. * Mart Hoogkamer komt optreden.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Reinier van den Berg te gast. Janny van der Heijden, RobŔrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hoe vertel je het land over corona? werd uitgezonden op donderdag 15 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee