Uitzending
Tijd voor MAX - Hoe een veteranenhond hulp kan bieden

Hoe een veteranenhond hulp kan bieden

Tijd voor MAX

11-9-2020

| 121 x bekeken | 0 reacties
6
Bij het kijken naar kunst hebben mensen vaak hun mening snel klaar, maar volgens Wieteke van Zeil doe je jezelf tekort met een te snel standpunt. In haar nieuwste boek 'Altijd wat te vinden' legt ze uit hoe het veel leuker is om niet direct te oordelen en we horen hoe kijken naar kunst je een leuker mens maakt. * Deze week liep het aantal coronabesmettingen in een korte tijd flink op. We bespreken de laatste stand van zaken met bijzonder hoogleraar virologie aan het Erasmus MC Marion Koopmans. * Elk jaar wordt er geld opgehaald om hulphonden te trainen voor veteranen met PTSS. Nelly Singerling doet dit jaar op een wel heel bijzondere manier mee. Ook Robert Ghielen schuift aan. Hij is veteraan met PTSS en heeft sinds een jaar een hulphond. Hij deelt zijn verhaal. * Amber Brantsen kennen we als nieuwslezer van het NOS Journaal. Ze hield lang verborgen dat ze als tiener leed aan anorexia, dat ontstond tijdens haar studieperiode. Ze schreef er het boek 'Uit Beeld' over.

Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hoe een veteranenhond hulp kan bieden werd uitgezonden op vrijdag 11 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee