Uitzending
Tijd voor MAX - Gianni Rome over schaatsboek Langebaan

Gianni Rome over schaatsboek Langebaan

Tijd voor MAX

25-11-2021

| 104 x bekeken | 0 reacties
7
Waarom gaat een winterkoningvrouwtje zo graag vreemd met de buurman, welke vogel wordt geregeld dronken en welke zingt in dialect? Dit horen we van natuurjournalist Monica Wesseling.

Vanaf morgen zendt Andere Tijden een vijfdelige serie uit over De Koude Oorlog, met verhalen van Nederlanders die in hun leven te maken hebben gehad met de spanningen rond Het IJzeren Gordijn. Historicus en presentator Hans Goedkoop is in die verhalen gedoken.

Tweevoudig olympisch kampioen Gianni Romme komt vertellen over het naslagwerk Langebaan, met daarin de 75 meest bijzondere ritten ooit geschaatst.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Gianni Romme en Hans Goedkoop te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Gianni Rome over schaatsboek Langebaan werd uitgezonden op donderdag 25 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Waarom gaat een winterkoningvrouwtje zo graag vreemd met de buurman, welke vogel wordt geregeld dronken en welke zingt in dialect? Dit horen we van natuurjournalist Monica Wesseling. Vanaf morgen zendt Andere Tijden…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten