Uitzending
Tijd voor MAX - Een optreden van Karin Bloemen!

Een optreden van Karin Bloemen!

Tijd voor MAX

10-9-2020

| 170 x bekeken | 0 reacties
6
Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is weer begonnen. Dit keer zonder publiek, maar daardoor niet minder spectaculair. We bespreken het nieuwe seizoen met presentator Humberto Tan. * In het nieuwe programma Grote Vragen gaat presentator en wetenschapsjournalist Rob van Hattum op reis met acht Nederlandse wetenschappers die aan de top van hun vakgebied staan. Samen reizen ze naar bijzondere plekken en gaan op zoek naar antwoorden op grote vragen. * Op 11 september start de 22e editie van het Film by the Sea festival in Vlissingen. Filosoof en groot filmliefhebber Stine Jensen laat zich weer tien dagen lang onderdompelen in het festival waar film en literatuur centraal staan. * Karin Bloemen treedt voor ons op en dokter Ted van Essen beantwoordt kijkersvragen over het coronavirus.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Humberto Tan, Karin Bloemen en Stine Jensen te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Een optreden van Karin Bloemen! werd uitgezonden op donderdag 10 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee