Uitzending
Tijd voor MAX - Een nieuw seizoen van Project Rembrandt

Een nieuw seizoen van Project Rembrandt

Tijd voor MAX

21-1-2022

| 469 x bekeken | 0 reacties
6
Seizoen 3 van Project Rembrandt begint binnenkort. Nieuw talent mag zich weer vol op het schilderdoek storten. Presentator Annechien Steenhuizen en jurylid Pieter Roelofsen zijn te gast.

Afgelopen zomer vertrok Loes Haverkort met haar gezin naar Frankrijk en vond daar een thuis. Het bleek de ideale plek voor het schrijven van nieuwe muziek. Dat resulteerde in een nieuwe single. Ze is te gast en treedt op.

Hoogleraar Ouderengeneeskunde Rudi Westendorp is te gast. Hij woont en werkt in Kopenhagen. Hij deelt het geheim van de Deense aanpak.

Robčrt van Beckhoven staat in de keuken. Dit keer maakt hij pannenkoeken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Annechien Steenhuizen en Loes Haverkort te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Een nieuw seizoen van Project Rembrandt werd uitgezonden op vrijdag 21 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Seizoen 3 van Project Rembrandt begint binnenkort. Nieuw talent mag zich weer vol op het schilderdoek storten. Presentator Annechien Steenhuizen en jurylid Pieter Roelofsen zijn te gast. Afgelopen zomer vertrok Loes…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten