Uitzending
Tijd voor MAX - Dionne Stax over het nieuwe seizoen Van onschatbare waarde

Dionne Stax over het nieuwe seizoen Van onschatbare waarde

Tijd voor MAX

9-9-2020

| 256 x bekeken | 0 reacties
7
Precies vijftig jaar geleden won Feyenoord als eerste club in Nederland de wereldbeker. Over twee wedstrijden werd Estudiantes uit ArgentiniŽ verslagen, mede dankzij sterspeler Willem van Hanegem. Hij is te gast. * Nog altijd krijgen we veel mails met vragen over vliegtickets, annuleringen, vouchers en andere vakantieproblemen. MAX Ombudsman Jeanine Janssen schuift aan om een aantal vragen te beantwoorden. * Als 11-jarige meisje werd Joanna Bridge neergeschoten door haar stiefvader. Dit heeft gevolgen gehad voor haar verdere leven. Nu, na al die jaren, wil ze eindelijk haar verhaal delen. * Mooie schatten, bijzondere verhalen en scherpe onderhandelingen. Het nieuwe seizoen Van Onschatbare Waarde is begonnen, met Dionne Stax en de vier experts Arnold Wegh, Bas Jonker, Ilse Daatselaar en Bert Degenaar. Te gast: Ilse Daatselaar en Bert Degenaar.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Dionne Stax en Willem van Hanegem te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Dionne Stax over het nieuwe seizoen Van onschatbare waarde werd uitgezonden op woensdag 9 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee