Barbara Barend over de verpletterende Femke Kok en de wedstrijd van Oranje vanavond.
Marion Pauw haalt haar herinneringen aan
Yvonne Keuls op.
Paleis Soestdijk opent haar deuren voor de tentoonstelling De Smaak van Soestdijk, over de kunst van eten en gastvrijheid in koninklijke kringen. Creatief directeur Nicole Uniquole en Ben Gortworst, de voormalige chef-kok van
koningin Juliana en
prins Bernhard, schuiven bij ons aan.
Speciaal voor deze tentoonstelling heeft
Robčrt van Beckhoven desserts gemaakt die de koks van Soestdijk bereidden voor
koningin Juliana.
Mell VF treedt op.
Janny van der Heijden,
Robčrt van Beckhoven,
Bart van Olphen en
Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van
Sybrand Niessen en
Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De verpletterende Femke Kok werd uitgezonden op maandag 17 november door MAX.