Jan de Hoop heeft een digitale speurtocht gelanceerd. Wat we ons daar precies bij voor moeten stellen komt hij vertellen.
Het Leger des Heils opent in Zeist Sparrenheuvel de eerste herstellocatie voor veteranen. Locatiemanager Meinke Ehrhardt en veteraan Erik Schorer komen erover vertellen.
Aglaia Bouma bespreekt de kanshebbers voor de titel Insect van het Jaar.
Marinus Noordenbos is benoemd tot Ambassadeur in de Japanse eetcultuur. Samen met chef-kok Kuniyoshi Ohtawara, die in de keuken een Japanse specialiteit maakt, vertelt hij wat er zo bijzonder is aan de Japanse keuken.
The Celtic Tenors treden op.
In deze uitzending van Tijd voor MAX was
Jan de Hoop te gast.
Janny van der Heijden,
Robčrt van Beckhoven,
Bart van Olphen en
Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van
Sybrand Niessen en
Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De geheimen van de Japanse keuken werd uitgezonden op dinsdag 9 april door MAX.