Uitzending
Tijd voor MAX - Danny Munk en dochter Bo over hun spectaculaire dansmoves
Tijd voor MAX - Danny Munk en dochter Bo over hun spectaculaire dansmoves

Danny Munk en dochter Bo over hun spectaculaire dansmoves

Tijd voor MAX

19-9-2019

| 326 x bekeken | 0 reacties
5
Zeezeiler Nicholas Heiner is geboren in Enkhuizen en behoort in de zeilsport tot de wereldtop.

Op de derde donderdag in september vindt zoals elk jaar sinds 1906 in Enkhuizen de Enkhuizer Hardddraverij plaats, een spannende kortebaandraverij met authentieke rijtuigen. We spreken met Mark Veen, voorzitter van de harddraverijvereniging, en met bestuurslid Rob Feller.

In een nieuw seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance laten Danny de Munk met zijn dochter Bo spectaculaire dansmoves zien.

Schrijfster Simone van der Vlugt komt langs om te vertellen over haar nieuwste roman Schilderslief, over Geertje Dircx, de minnares van Rembrandt van Rijn, die in opdracht van haar geliefde in de gevangenis werd opgesloten. Met haar boek wil Simone eerherstel bewerkstelligen voor de verguisde Geertje.

In de keuken vandaag Sandra Ysbrandy.

We spreken ook met de 3JS, die inmiddels een nieuw bandlid hebben mogen verwelkomen, Robin Kuller. Hij vervangt gitarist Jan de Witte en is er vandaag ook bij. En als we de 3JS toch ‘in huis’ hebben vragen we ze natuurlijk ook om op te treden. Ze spelen hun nieuwe single De Toekomst.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Danny de Munk, Sandra Ysbrandy en Simone van der Vlugt te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Danny Munk en dochter Bo over hun spectaculaire dansmoves werd uitgezonden op donderdag 19 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie