Uitzending
Tijd voor MAX - Dalai Lama op bezoek bij Erica Terpstra
Tijd voor MAX - Dalai Lama op bezoek bij Erica Terpstra

Dalai Lama op bezoek bij Erica Terpstra

Tijd voor MAX

14-9-2018

| 1005 x bekeken | 0 reacties
6
Hoog bezoek voor Erica Terpstra. Haar vriend de Dalai Lama is vandaag in Nederland aangekomen voor de opening van de tentoonstelling Het leven van Boeddha in de Nieuwe Kerk in Amsterdam en om het eerste exemplaar van Erica's kinderboek in ontvangst te nemen. Ze vertelt bij ons aan tafel hoe het was om de Dalai Lama weer te zien.

Anna Gimbrere komt ook langs in Leeuwarden. Ze heeft speciaal voor ons een kijkje genomen bij het wereldberoemde Eise Eisinga Planetarium in Franeker, onlangs uitgeroepen tot mooiste plek van Friesland. Onze wetenschapsjournalist legt uit waarom het zo'n bijzondere plek is.

En Ruben Smit schuift bij ons aan. We kennen we al van films als De Nieuwe Wildernis, over het leven in natuurgebied de Oostvaardersplassen. Nu heeft hij ook een film gemaakt over leven in de Waddenzee.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Erica Terpstra, Anna Gimbrere, Steven de Jong en Eise Eisinga te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Dalai Lama op bezoek bij Erica Terpstra werd uitgezonden op vrijdag 14 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie