Uitzending
Tijd voor MAX - Bonnie St. Claire

Bonnie St. Claire

Tijd voor MAX

14-9-2010

| 1115 x bekeken | 0 reacties
7
Worden we langzaam resistent voor antibiotica?
Als we de berichten uit de media moeten geloven dreigen we resistent te worden voor antibiotica. Moeten we ons zorgen maken of valt het allemaal wel mee? En wat zijn antibiotica precies? We praten erover met huisarts Ted van Essen.

Therapie is 'populair'. Wij praten met een psycholoog over wat therapie voor u kan betekenen en welke vormen er zijn.

Te gast: Bonnie St. Claire
Bonnie St. Claire is helemaal terug van weggeweest. Eind 2008 gooit Bonnie radicaal het roer om en verbetert haar levensstijl. Met succes. Momenteel staat het nummer Morgen wordt alles anders, een duet met Gerard Joling, hoog in de hitlijsten. Bonnie is niet alleen te gast. Ze treedt ook op!

De Slingertocht
Vandaag, dinsdag 14 september, is de première van de Slingertocht. Een tocht door de Amsterdamse grachten onder leiding van Amsterdammer pur sang, Harry Slinger. Tijdens de rondvaart laat Harry Amsterdam zien door zijn ogen. Amsterdamse liedjes en humor ontbreekt er natuurlijk niet aan.

De twee uur durende Slingertocht is te maken op enkele zondagen in september en oktober 2010.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Bonnie St. Claire is uitgezonden op dinsdag 14 september door MAX. Te gast was Bonnie St. Claire. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie