Uitzending
Tijd voor MAX - Aandacht voor elkaar - live vanuit ’s-Hertogenbosch

Aandacht voor elkaar - live vanuit ís-Hertogenbosch

Tijd voor MAX

6-10-2020

| 331 x bekeken | 0 reacties
6
Speciale uitzending, live vanuit Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch. Hier start vandaag op 6 oktober het landelijke initiatief Aandacht voor elkaar. Hiermee wil de overheid steun geven aan alle initiatieven rond corona die in het land zijn ontstaan. Mark Rutte en Hugo de Jonge schuiven aan bij Sybrand en Martine. Zij vertellen over het initiatief, delen hun ervaringen en blikken terug op de gevoerde gesprekken. * Eric Alink, de stadschroniqueur van 's-Hertogenbosch, is te gast met een heel bijzonder gedicht. * Hans Stil belandde in maart van dit jaar met een dubbele longontsteking in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hoe gaat het nu met hem? * Mustafa Bulut, geestelijk verzorger in zowel het Jeroen Bosch Ziekenhuis als in het Elisabeth Tweesteden ziekenhuis, schuift aan. * Geertje van den Bosch is zorgcoŲrdinator en verpleegkundige aan het Sint Jozefoord, waar de eerste patiŽnt positief testte. * OG3NE treedt op. Lisa, Amy en Shelley komen uit Brabant en hebben de afgelopen maanden in quarantaine gezeten. Speciaal voor de gelegenheid zingen zij een toepasselijk lied.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Hugo de Jonge en Mark Rutte te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Aandacht voor elkaar - live vanuit ís-Hertogenbosch werd uitgezonden op dinsdag 6 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee