Uitzending
Tijd voor MAX - 50 jaar geleden: ABBA wint Eurovisie Songfestival met nummer Waterloo

50 jaar geleden: ABBA wint Eurovisie Songfestival met nummer Waterloo

Tijd voor MAX

5-4-2024

| 199 x bekeken | 0 reacties
6
50 jaar geleden won de Zweedse popgroep ABBA het Eurovisiesongfestival met Waterloo. Om dat te vieren is de cast van de musical Mamma Mia! te gast, inclusief producent Hans Cornelissen.

Margriet Brandsma heeft alvast mogen kijken naar de 2Doc over Angela Merkel. In de periode dat Merkel voor het eerst bondskanselier in Duitsland werd, was Margriet daar correspondent voor de NOS.

Robčrt van Beckhoven maakt Zweedse hapjes.

Filemon Wesselink blikt vooruit op Parijs-Roubaix 2024.

Dorine Schenk beschrijft in haar boek hoe natuurkundigen op zoek gaan naar 'donkere materie': een onbekend en onzichtbaar goedje dat zich in de ruimte bevindt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Filemon Wesselink, Hans Cornelissen en Margriet Brandsma te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel 50 jaar geleden: ABBA wint Eurovisie Songfestival met nummer Waterloo werd uitgezonden op vrijdag 5 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie