Programma
The Restaurant That Makes Mistakes

The Restaurant That Makes Mistakes

6
The Restaurant That Makes Mistakes is een programma bij SBS6. In het programma volgen we mensen met dementie, die als vrijwilligerswerk een restaurant runnen. Deze vrijwilligers hadden voordat zij moesten stoppen met werken door hun dementie hele andere beroepen, zoals ingenieur en buschauffeur en hebben geen enkele ervaring in de horeca. In The Restaurant That Makes Mistakes zien we waar de zij tegenaan lopen met hun dementie en wat zij met hun doorzettingsvermogen leren bij het runnen van dit restaurant.
De eerste uitzending van The Restaurant That Makes Mistakes is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op The Restaurant That Makes Mistakes

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van The Restaurant That Makes Mistakes online beschikbaar komt)
The Restaurant That Makes Mistakes info
Over dit programma
nieuws over The Restaurant That Makes Mistakes
 • The Restaurant That Makes Mistakes - Mensen met dementie runnen restaurant in SBS6-show

  Mensen met dementie runnen restaurant in SBS6-show

  15-7-2019  SBS6 haalt het Britse tv-programma The Restaurant That Makes Mistakes naar Nederland, waarin mensen met dementie een restaurant runnen. De tv-zender slaat de handen ineen met Alzheimer Nederland om de participatie van mensen met dementie onder de aandacht te brengen.

  Mensen die op jonge leeftijd te maken krijgen met dementie moeten vaak noodgedwongen stoppen met werken. In The Restaurant That Makes Mistakes laat SBS6 zien waar de vrijwilligers tegenaan lopen en wat zij met hun doorzettingsvermogen leren bij het runnen van een restaurant.

  De vrijwilligers hadden voordat zij moesten stoppen met werken hele andere beroepen, zoals ingenieur en buschauffeur. Volgens de tv-zender gaan zij toch vol overgave aan de slag in het restaurant, terwijl sommige van hen zelfs de namen van hun kinderen niet kunnen onthouden.
  Lees verder