Nieuwsbericht
The Island - Arie Boomsma presenteert The Island

Arie Boomsma presenteert The Island

The Island

7-1-2016

| 118 x bekeken | 0 reacties
7
In het gloednieuwe Net5-programma The Island worden vijftien doodnormale mensen compleet ge´soleerd van de buitenwereld om de ultieme uitdaging aan te gaan: overleven op een onbewoond en lichtelijk onleefbaar eiland. Het mooie: Er is letterlijk geen hond aanwezig op het eiland. Geen cameraploegen, geen crew of productieteam. Ze zijn vier weken lang volledig op zichzelf aangewezen en filmen alles met behulp van een eigen videocamera. Geen spellen, geen eliminaties en geen geldprijs. Enkel de kwestie van leven of dood; overleven in de puurste vorm. The Island wordt gepresenteerd door Arie Boomsma en is vanaf donderdag 21 januari om 20.30 uur te zien bij Net5.

De deelnemers van The Island komen voor enorme ontberingen te staan: ze zitten dagenlang in de onafgebroken regen en door het regenseizoen lijkt vuur maken een onmogelijke taak. Het slapen in de natuur is een hel; ze worden constant opgegeten door zandvlooien en andere insecten. De fysieke, mentale en emotionele grenzen worden gigantisch op de proef gesteld. Wat doet dit met de mens?

De deelnemers komen uit verschillende delen van Nederland en hebben een uiteenlopende achtergrond. Van een moeder tot jurist en van thuiszorgmedewerker tot kunstenaar; allemaal hebben ze hun eigen beweegreden om mee te doen aan

Afleveringen van The Island kun je vanaf donderdag 21 januari wekelijks terugkijken via TVblik! "

Klik hier voor meer informatie over The Island
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie