Uitzending
The Great British Bake Off - 23-8-2020

23-8-2020

The Great British Bake Off

1528 x bekeken | 0 reacties
4
Het is de finale van The Great British Bake Off en voor de drie overgebleven bakkers staat er meer op het spel dan ooit. Ze krijgen van Paul en Prue drie opdrachten waarbij ze al hun bakkersvaardigheden uit de kast moeten halen. Bij de klassieke signatuuropdracht krijgen de bakkers de kans om te laten zien of hun chocoladetaart goed genoeg is om te winnen. Bij de technische opdracht moeten de bakkers een soufflé maken die het uiterste vergt van hun bakkunst. En terwijl hun familie zich buiten verzamelt, moeten ze als spektakelstuk een schitterende optische illusie maken met cake, zoete broodjes en koekjes. Deze wedstrijd begon met 13 bakkers, maar na 10 weken kan er maar één uitgeroepen worden tot winnaar van The Great British Bake Off 2019.

De presentatie was in handen van Sandi Toksvig en Noel Fielding. Deze uitzending van het programma The Great British Bake Off werd uitgezonden op zondag 23 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee