Uitzending
't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) - Ellie

Ellie

't Vrije Schaep (met de 5 Pooten)

13-2-2009

| 4009 x bekeken | 0 reacties
6
Kootje kan weer opgelucht ademhalen, Lutz is vertrokken, en met hem de Duitse invasie. Het is weer rustig op de camping, maar niet voor lang. Ellie, de dochter van Kootje besluit haar vader op te zoeken. Voor Kootje de nagel aan zijn doodskist, voor Doortje de uitgelezen kans eindelijk eens uit te vinden welke onverwerkte trauma’s Kootje ervan weerhouden zich aan haar te geven.

Lukas heeft zijn eigen probleem. Hij heeft nooit meer iets van Sjon vernomen en mist hem. Lena heeft met Peter de liefde gevonden en ziet Lukas’ depressie met lede ogen aan. Ze bedenkt een slim plannetje om Lukas op te beuren. Maar slimme plannen zijn niet Lena’s sterkste kant: aan het eind van het verhaal zit zij, net als Lukas, zonder vriendje. Maar gedeelde smart is halve smart.

Deze uitzending van het programma 't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) met de titel Ellie is uitgezonden op vrijdag 13 februari door de KRO. Hierin werd geacteerd door Pierre Bokma, Loes Luca, Marc-Marie Huijbregts, Jenny Arean, Carry Tefsen, Bianca Krijgsman en Georgina Verbaan.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie