Uitzending
't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) - Camping 't Vrije Schaep

Camping 't Vrije Schaep

't Vrije Schaep (met de 5 Pooten)

2-1-2009

| 13604 x bekeken | 0 reacties
6
Kootje de Beer heeft café 't Schaep met de 5 Pooten verkocht. De buurt was de buurt niet meer en hij was toe aan een frisse wind. Letterlijk de daad bij het woord gevoegd, begint hij een camping aan de Noordzee: Camping 't Vrije Schaep.

Zijn trouwe maat Lucas verhuist met hem mee en ook de vaste clientèle laat hem niet in de steek. Riek en Arie, Greet, inmiddels zwanger, met haar Huipie en Opoe Withof weten de weg naar de camping te vinden en zijn niet te beroerd de handjes uit de mouwen te steken. Maar waar is Door? Zonder haar is niets hetzelfde en zeker Kootje niet. Doortje woont in Spanje. Samen met Opoe verzint Lukas een slim plan om Door zover te krijgen huiswaarts te keren. Maar of dat plan nou werkelijk zo slim is, als je Lena erin betrekt...

Deze uitzending van het programma 't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) met de titel Camping 't Vrije Schaep is uitgezonden op vrijdag 2 januari door de KRO. Hierin werd geacteerd door Pierre Bokma, Loes Luca, Marc-Marie Huijbregts, Jenny Arean, Carry Tefsen, Bianca Krijgsman en Georgina Verbaan.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie