Uitzending
Senior Stagiair - Laurens en Carla

Laurens en Carla

Senior Stagiair

6-9-2017

| 2088 x bekeken | 1 reacties
6
We volgen de 80-jarige Laurens en de 56-jarige Carla. Laurens gaat aan de bak bij couturier Edwin Oudshoorn en Carla bij de hippe muziekzender Xite in Amsterdam. Laurens is pas vier jaar gestopt met werken, maar hij doet nou eenmaal graag wat hij leuk vindt: kleding maken. En niet zomaar kleding. Laurens loopt stage bij de jonge couturier Edwin Oudshoorn. En passendere plek voor hem is er bijna niet. In zijn arbeidsleven maakte Laurens namelijk haute couture in licentie. Voor flinke bedragen kocht hij de ontwerpen van beroemde modehuizen, maakte de jurken met de hand na met bijzondere stoffen en verkocht ze aan zijn klanten.

Voor de 56-jarige Carla is het even slikken wanneer ze haar sollicitatiegesprek gaat voeren bij hippe muziekzender XITE in Amsterdam. Na het overlijden van haar echtgenoot is ze even uit de running geweest, maar met veel overgave grijpt ze de kans om op deze energieke stageplek aan de slag te gaan. Het fungeren als spin in het web ligt haar wel, hoewel dat niet altijd even makkelijk is als de gemiddelde leeftijd in deze internationale onderneming niet boven de 28 jaar uitkomt.

Deze uitzending van het programma Senior Stagiair met de titel Laurens en Carla werd uitgezonden op woensdag 6 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie