Uitzending
RTL Wintertijd - Aflevering 2

Aflevering 2

RTL Wintertijd

29-11-2015

| 575 x bekeken | 0 reacties
5
Ook aflevering twee zit weer vol winterse gezelligheid, spannende tips en verassende activiteiten om jou winter nóg leuker te maken.

We beginnen meteen met een tip voor een leuk winters uitje: Kersthoppen in Engeland! Sanne en Arno gaan in Hoek van Holland aan boord van de Stena Line om de zee over te steken.

Ook in ons eigen land valt genoeg te shoppen rond de kerst. We stuurde Sanne naar Barneveld Zaken in Bussum om uit te zoeken wat er dit jaar echt niet mag ontbreken in- en onder de kerstboom. Met twee tassen vol verlaat zij het pand. Kerstcadeaus: Check!

Van kerstcadeaus naar de winteragenda. Ook deze week weer een overzicht wat er allemaal aan winterse activiteiten te beleven valt in Nederland.

Uiteraard volgen we ook deze week weer het Turkse zeilavontuur van onze twee Wintertijd presentatoren. Je kan maar beter al in de winter nadenken over je vakantieplannen voor de zomer! Dus namen Arno en Sanne alvast een voorproefje op de zomer en scheepten vorige aflevering in op de Floris van Adam Voyages.

Van de Turkse wateren naar de Amsterdamse grachten. Sanne en Arno gaan aan boord bij rederij ’t Smidtje en maken de ‘Slingertocht’. Een tour vol muziek en gezelligheid onder leiding van Mokumer Harry Slinger.

Op zoek naar de nieuwste interieurtrends voor volgend jaar bezoeken Sanne en Arno Urban Sofa’s en tot slot eindigt Sanne de uitzending bij Phisage Beauty &Wellness met wat heerlijke ontspanning en tijd voor zichzelf. Een bomvolle uitzending dus, vol winterse gezelligheid!

De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers. Deze uitzending van het programma RTL Wintertijd met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op zondag 29 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie