Uitzending
RTL Vakantie Magazine - Aflevering 8

Aflevering 8

RTL Vakantie Magazine

7-7-2013

| 877 x bekeken | 0 reacties
5
In deze laatste aflevering van het seizoen staan het thema ´Gezondheid & Beauty op vakantie´centraal. Arno Raymakers ontvangt in de A. Vogeltuinen in ´t Harde, ook wel bekend als de ´Gezondste plek van Nederland´, diverse gasten die komen praten over tips en trends op dat gebied. Allereerst wordt kennis gemaakt met tuinman Wilfred die ons beknopt verteld wat er in de beroemde Vogeltuinen allemaal gebeurt.

Vervolgens demonstreert Jolanda van Eyelash Express DE hot trend voor de zomer bij de dames: eyelash extensions, ofwel wimper extensies. Jurgen van Island Bracelets laat ons kennis maken met armbandjes die deze zomer de hit zijn bij BNers op Ibiza. Ben van Prima Blokhutten legt nog eens uit waarom een blokhut je tuin zoveel sfeervoller maakt in de zomer. En Gwen van A. Vogel haakt in op het typische ziek worden in de eerste dagen van de vakantie, en heeft daar uiteraard een remedie op.

Jessica Mendels, onze vakantie expert, wordt in deze laatste aflevering naar de Veluwe gestuurd om de Veluwe Vakantieparken aan een inspectie te onderwerpen. En als we het toch over beauty op vakantie hebben: onze presentatrice is ze op zoek naar iets wat iedere vrouw wel wil hebben op de camping: een eigen badkamer (in een camper). En dat vindt ze uiteraard bij Bakker Campers in Apeldoorn.

Arno is uitgenodigd bij een nieuw te openen villapark: De Amerongse Berg. Daar kun je behalve een vakantie woning huren, ook een villa als tweede woning kopen. Dat levert als investering een alleraardigst rendement op, dus Arno wil er alles over weten. Tenslotte reist de presentator voor de facebook kijkersvraag nog 1 keer af naar Winterswijk waar hij een romantisch plekje zoekt voor Sanne uit Haarlem. Hotel en Bed & Breakfast Nieuw Beusink lijkt aan alle eisen te voldoen voor een geslaagde vakantie.

Deze uitzending van het programma RTL Vakantie Magazine met de titel Aflevering 8 is uitgezonden op zondag 7 juli door RTL4. De presentatie was in handen van Arno Raymakers en Jessica Mendels.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie