Uitzending
RTL Vakantie Magazine - Aflevering 7

Aflevering 7

RTL Vakantie Magazine

30-6-2013

| 862 x bekeken | 0 reacties
5
In deze aflevering van RTL Vakantie Magazine wordt extra aandacht besteedt aan fiets- en vaarvakanties. Arno heeft vanwege het onstuimige weer, onderdak gevonden op de Botterwerf in Elburg en ontvangt er de volgende gasten: Mirjam van Personal Touch Travel, Henk van de Stichting tot Behoud van de Elburgse Botters, en Gwen van A. Vogel.

Jessica is weer het land in getrokken op zoek naar alles dat de vakantie vreugde verhoogt: ze bezoekt de camping waar ze vroeger als kind kwam en waar je zowel met de fiets als met de boot uit de voeten kunt: Camping De Krabbeplaat in Brielle. Ook gaat ze voor een weekendje naar Landgoed De IJsvogel op De Veluwe om de fietsroutes in de omgeving uit te proberen. In Latrop staat een Prima Blokhut in de achtertuin die de vakantie droom vervult van eigenaresse Gundela, en in de rubriek Camperlife is Jessica bij Bakker Campers op zoek naar een goede camper met uitrusting voor haar scooter.

Tenslotte gaat onze Vakantie Magazine presentatrice voor de familie van Boxtel, die de Facebookoproep beantwoordde, op zoek naar een ideaal villapark waar je je boot mee mag nemen. Ze komt terecht op Waterparc Veluwemeer, waar je behalve huren ook een villa kunt kopen.

Deze uitzending van het programma RTL Vakantie Magazine met de titel Aflevering 7 is uitgezonden op zondag 30 juni door RTL4. De presentatie was in handen van Arno Raymakers en Jessica Mendels.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie