Uitzending
RTL Vakantie Magazine - Aflevering 6

Aflevering 6

RTL Vakantie Magazine

18-5-2014

| 824 x bekeken | 0 reacties
5
Gezond op vakantie
Ook in aflevering 6 komen weer allerlei leuke zaken voorbij die jouw vakantie leuker, spannender, interessanter of beter maken. Thema en rode draad deze week: natuur & vakantie. De thuisbasis van RTL Vakantie Magazine voor dat thema zijn de A. Vogeltuinen, een schitterende vakantieplek, verscholen in de bossen tussen ´t Harde en Elburg in de provincie Gelderland.

In Jessica´s Campingtour kijkt onze vakantie expert bij uitstek, wat Nederland te bieden heeft op het gebied van kamperen. De missie voor het thema van deze aflevering: zoek een camping waar je met je neus letterlijk in de natuur zit. Ze kwam terecht op Camping de Wildhoeve in Emst.

In de rubriek Nederland Vakantieland zoekt ze de mooiste plekjes op van ons land. Deze week komt Jessica terecht in Walibi Holland. Naast dat Walibi één van de leukste attractieparken van het land is hebben ze hier ook een vakantiepark met gezellige huisjes! Ook bezoekt Jessica de showroom van SilverSpas, zij hebben baden met een écht therapeutische werking voor bij u thuis.

De presentatie was in handen van Arno Raymakers en Jessica Mendels. Deze uitzending van het programma RTL Vakantie Magazine met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op zondag 18 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie