Uitzending
RTL Vakantie Magazine - Aflevering 5

Aflevering 5

RTL Vakantie Magazine

11-5-2014

| 1427 x bekeken | 0 reacties
5
Ook in aflevering 5 komen weer allerlei leuke zaken voorbij die jouw vakantie leuker, spannender, interessanter of beter maken. Thema en rode draad deze week: natuur & vakantie. De thuisbasis van RTL Vakantie Magazine voor dat thema zijn de A. Vogeltuinen, een schitterende vakantieplek, verscholen in de bossen tussen ´t Harde en Elburg in de provincie Gelderland.

Arno ontvangt er zijn gasten, temidden van het groen en praat over de volgende onderwerpen:
- A. Vogel: de producten uit de beroemde tuinen zijn prima geschikt om mee op vakantie te nemen.
- Adam Voyages: Turkse zeilvakanties op een Nederlands schip
- Formafast: Nog even snel afvallen voor je op vakantie gaat?
- A. Vogeltuinen Vriendinnendagen: met je vriendinnen een compleet dagje uit naar de Vogeltuinen

In Jessica´s Campingtour kijkt onze vakantie expert bij uitstek, wat Nederland te bieden heeft op het gebied van kamperen. De missie voor het thema van deze aflevering: zoek een camping waar je met je neus letterlijk in de natuur zit. Ze kwam terecht op camping de Koeksebelt in Ommen waar je letterlijk de boom in kunt.

In de rubriek Nederland Vakantieland zoekt ze de mooiste plekjes op van ons land. Deze week komt het vestingsstadje Elburg aan de beurt. Ze bezoekt er de Museumsmederij, het joods museum Sjoel Elburg, de zandverstuiving in de buurt en Recreatieoord Veluwe Strandbad.

De presentatie was in handen van Arno Raymakers en Jessica Mendels. Deze uitzending van het programma RTL Vakantie Magazine met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op zondag 11 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie