Uitzending
RTL Vakantie Magazine - Aflevering 3

Aflevering 3

RTL Vakantie Magazine

27-4-2014

| 930 x bekeken | 0 reacties
5
Allereerste stop is Oudewater, een uniek stadje in de Provincie Utrecht. Vanwege zijn meer dan 100 rijksmonumenten is het een schitterende toeristentrekpleister. Arno ontvangt er allereerst een coach van Straight Away. Het fantastische concept helpt je de komende maanden en dus figuurlijk ´onderweg´naar je vakantie, de nodige kilo´s af te vallen.

Jessica is ook onderweg door heel Nederland. Met haar Camping Tour is ze op zoek naar leuke vakantieplekjes die ideaal zijn voor de vakantieganger die er van houdt ‘onderweg’ te zijn. Met andere woorden; wat voor vaste camping accommodaties zijn er voor de rondtrekkende fietser, wandelaar of kampeerder zonder tent. Arno reist na Oudewater ook af naar het zuiden met hetzelfde doel (het zoeken van vaste accommodaties voor een kort camping verblijf) en samen belichten ze in deze aflevering maar liefst 6 campings en vakantieparken.

De presentatie was in handen van Arno Raymakers en Jessica Mendels. Deze uitzending van het programma RTL Vakantie Magazine met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op zondag 27 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie