Uitzending
RTL Vakantie Magazine - Aflevering 2

Aflevering 2

RTL Vakantie Magazine

20-4-2014

| 1056 x bekeken | 0 reacties
4
Ook deze week is Arno Raymakers weer neergestreken op een unieke vakantie locatie: Landhuis De Kleine Wolf in Stegeren. De vakantievilla voor 10 personen is onderdeel van Recreatiepark en Camping De Kleine Wolf en zet gelijk het thema neer voor deze aflevering, ´VAKANTIEHUIS´.

Gasten aan tafel in de gezellige huiskamer en op het terras zijn deze week:

Cosi Fires – Nog meer sfeer op je vakantiehuis terras met deze vuurhaarden

Uppi – Een gepersonaliseerd polsbandje voor je kids zodat je ze niet zo snel kwijt raakt

Cobb BBQ – Gemakkelijk om mee te nemen naar je vakantiehuis, die portable barbecues

Ambiance Zonweringen – Wat zijn de zomertrends op het gebied van zonweringen? Overkappingen!

Bovendien vloog Arno enkele weken geleden naar Turkije om in te schepen op de Floris, een schip van Adam Voyages voor een enerverende zeilvakantie. Vier afleveringen lang zie je het schitterende reisverslag. Aan boord maken we ook kennis met de badlakens en handdoeken van handdoek.nl en de zonnebrand beschermingsproducten van Ladival.

Jessica Mendels gaat in Jessica´s Campingtour op pad om op zoek te gaan naar campings waar je een vakantiehuis kunt huren. Ze belandt in Brabant bij Recreatiepark-Camping Ponderosa in Ullicoten. Daar hebben ze verhuuraccommodaties die je zelf kunt ontwerpen en laten maken. Dat gebeurt bij Chalet Totaal waar Jessica langs gaat om haar eigen vakantiehuis samen te stellen. In Nederland Vakantieland gaat onze vakantie expert op zoek naar de leukste vakantieplekjes van het land. Ze komt terecht op Bezoekerscentum Maashorst in Slabroek. 1 km daarvandaan ligt Camping Slabroek, wat een ideale uitvalsbasis is om meerdere dagen in dit schitterende natuurgebied door te brengen.

De presentatie was in handen van Arno Raymakers en Jessica Mendels. Deze uitzending van het programma RTL Vakantie Magazine met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op zondag 20 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie