Uitzending
RTL Vakantie Magazine - Aflevering 1

Aflevering 1

RTL Vakantie Magazine

13-4-2014

| 934 x bekeken | 0 reacties
5
RTL Vakantie Magazine wordt iedere week gepresenteerd vanaf een unieke vakantie locatie. Deze week ontvangt Arno Raymakers zijn gasten bij Finley Het Witte Huis, een weergaloze setting aan de Loosdrechtse Plassen. Het beroemde huis heeft menigmaal gefungeerd als decor voor Nederlandse films en bekende tv-programmas als The Voice Of Holland.

Bovendien vloog Arno enkele weken geleden naar Turkije om in te schepen op een schip van Adam Voyages voor een enerverende zeilvakantie. De komende 4 afleveringen zie je het reisverslag.

Jessica Mendels gaat in Jessica´s Campingtour op pad om om zoek te gaan naar campings waar je terecht kunt voor sportieve en actieve vakanties. Ze komt terecht bij B & B-camping Welgelegen in Hindeloopen en Camping De Helfterkamp in Vaassen. Voor de rubriek Nederland Vakantieland bezoekt ze het Oertijdmuseum in Boxtel.

De presentatie was in handen van Arno Raymakers en Jessica Mendels. Deze uitzending van het programma RTL Vakantie Magazine met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op zondag 13 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie