Uitzending
Pauw - 22-10-2014

22-10-2014

Pauw

2393 x bekeken | 0 reacties
5
Anna Korterink, Yehudi Moszkowicz en Peter R. de Vries
Het boek De Ros-tapes met verklaringen van Fred Ros, kroongetuige in het liquidatieproces Passage, mag voorlopig niet verschijnen. Journalist Hendrik-Jan Korterink legt zich niet neer bij het vonnis van de kortgedingrechter in Zutphen, die dinsdag bepaalde dat zijn boek met de verklaringen van kroongetuige Fred Ros de komende6 maanden niet mag verschijnen. Korterinks advocaat Yehudi Moszkowicz meldde woensdag dat er hoger beroep is aangetekend tegen het vonnis. Vanavond praten medeauteur Anna Korterink, haar advocaat Yehudi Moszkowicz en Peter R. de Vries over deze zaak.

Enzo Knol
Op het jaarbeursplein in Utrecht loopt Zondag 19 oktober een fanmeeting uit de hand, 2000 gillende fans willen hun Youtube idool Enzo Knol ontmoeten. Enzo en zijn vriendin Dee worden al na een half uur onder politiebegeleiding afgevoerd. Enzo heeft sinds 1 jaar een Youtube kanaal waar hij zijn vlogs op zet, maandelijks trekt hij zo’n 17 miljoen kijkers. Vanavond praat Enzo met Jeroen over zijn razende succes.

Theo Hiddema
Theo Hiddema heeft het aan de stok met cartoonist Ruben L. Oppenheimer, die hem in een cartoon het etiket ‘louche’ had opgeplakt. De strafpleiter wil een rectificatie en een schadevergoeding van €15.000. Het is de tweede keer dat de cartoonist het woord ‘louche’ combineert met Hiddema, die in 2012 er geen zaak van maakte. Pauw bespreekt de zaak vanavond met de strafpleiter, want heeft de man een punt of een gebrek aan gevoel voor humor?

In deze uitzending van Pauw waren Theo Hiddema, Ruben L. Oppenheimer en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 22 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie