Uitzending
Pauw - 17-5-2018

17-5-2018

Pauw

1381 x bekeken | 0 reacties
6
De VVD en het CDA willen dat het kabinet een wet ontwikkelt die ervoor zorgt dat politici uit onvrije en ondemocratische landen geen campagne kunnen voeren op Nederlands grondgebied. VVD-Kamerlid Bente Becker heeft het kabinet gevraagd hier onderzoek naar te doen, want zij vreest dat buitenlandse politici de integratie van etnische minderheden dwarsbomen. Columnist zcan Akyol denkt dat een dergelijk verbod niets zal uithalen. Hij is van mening dat de VVD en het CDA de ferme taal eens moeten inruilen voor doordacht beleid. Hij gaat in debat met Becker.

Ze verkochten hun hele hebben en houden en investeerden alles in Bitcoin. Het leverde de familie Taihuttu niet alleen de titel 'the Bitcoin family' op, maar hun opmerkelijke actie maakte het gezin in n klap wereldnieuws. Het gezin vertelt hoe het gaat na de crash van de cryptomunt van afgelopen december.

PVV-leider Geert Wilders heeft het gerechtshof in de 'minder Marokkanen'-zaak gewraakt. Hij verwijt het Openbaar Ministerie met twee maten te meten. Wilders werd in 2016 wel veroordeeld door de rechtbank vanwege zijn 'minder Marokkanen'-uitspraak. D66-voorman Alexander Pechtold hoeft niet te worden vervolgd voor een - in de ogen van Wilders - vergelijkbare uitspraak over Russen. Wouter de Winther volgt de zaak op de voet. Hij schuift aan bij Pauw.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 17 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie