Programma
Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een Prikkie

7
Het SBS6 programma Paleis is een budget make-over programma. Frank Jansen en Rogier Smit die we kennen van het programma Steenrijk, Straatarm nemen het interieur van iemand die het goed kan gebruiken eens flink onder handen. Frank en Rogier maken er een echt paleisje van met een budget van slechts 250 euro. Om dit voor elkaar te krijgen shoppen ze op marktplaats en in de plaatselijke kringloopwinkel. Soms krijgen ze ook leuke spullen van vrienden of bekenden en soms ook van leuke woonwinkels in de buurt.
 • Paleis voor een Prikkie

  6161 x bekeken | 18-7-2018
  Paleis voor een Prikkie - Aflevering 2
  7
  Deze week reizen de interieur designers Frank en Rogier af naar Lelystad. Hier wonen Dave en de zwangere Samantha samen met hun twee kinderen in een kleine, uitgeleefde eengezinswoning wonen. Het gezin moet rondkomen 65Ö Bekijk uitzending
 • Paleis voor een Prikkie

  7193 x bekeken | 11-7-2018
  Paleis voor een Prikkie - Aflevering 1
  7
  Deze uitzending van het programma Paleis voor een Prikkie met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op zondag 14 januari door SBS6. Bekijk uitzending
« 1 2 »
Nieuws over Paleis voor een Prikkie
 • Paleis voor een Prikkie - Eigen programma Frank en Rogier

  Eigen programma Frank en Rogier

  2-12-2017


  Het extravagante duo Frank en Rogier, bekend van het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm, krijgen hun eigen realityprogramma. Het duo gaat voor SBS6 het programma Paleis voor een Prikkie maken, waarin zij huizen van mensen die het niet breed hebben gaan omtoveren tot een droomhuis.

  Frank en Rogier toveren in het nieuwe programma, dat vanaf 11 januari te zien is, de huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat Frank en Rogier eerder ook in Steenrijk, Straatarm lieten zien.

  Frank en Rogier, die zelf een villa in St. Tropez hebben, ruilden begin oktober in Steenrijk, Straatarm van leven met een bijstandsgezin in Beverwijk. Het duo kreeg het voor elkaar om met weinig geld het interieur van het gezin te pimpen. Kijkers drongen op social media aan op een eigen realityshow.
  Lees verder