Nieuwsbericht
Over Leven - Coen Verbraak spreekt over de zin van het leven met nieuwe gasten in

Coen Verbraak spreekt over de zin van het leven met nieuwe gasten in

Over Leven

10-6-2024

| 761 x bekeken | 0 reacties
6
Een kwartaal na de serie In de Beste Families is Coen Verbraak weer terug. Dit keer met een gloednieuw seizoen van Over Leven, waarin hij opzoek gaat naar de zin van het leven. Samen met acht gasten gaat hij daarover in gesprek in het Artis-Groote museum in Amsterdam. Wat doe je met je leven als het niet gaat zoals je had gehoopt?

De gasten die dit seizoen hun boek opendoen over belangrijke gebeurtenissen in hun leven zijn: Aysha Meis de Groot, Chaja Polak, Milouska Meulens, Jan van Ommen, Claudia van Deudekom, Nina Blom, Annemiek Valent en de allereerste gast van het seizoen Freek de Jonge.

Freek de Jonge brak door in de jaren zestig met Neerlands Hoop samen met Bram Vermeulen. Uiteindelijk ging hij solo verder met boeken en films. Maar naarmate de jaren voorbijgaan merkt Freek dat hij fysiek achteruitgaat en ook steeds meer opzoek moet gaan naar woorden, een belemmering in zijn werk. En wat doe je als een kind en kleindochter verliest? Hoe ga je om met dat verdriet en hoe geef je vorm aan een zinvol leven?

Over Leven is vanaf 12 juni te zien op NPO2 om 20:25 bij HUMAN.

Klik hier voor meer informatie over Over Leven, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws