Uitzending
Opsporing verzocht - 27-1-2009

27-1-2009

Opsporing verzocht

1915 x bekeken | 0 reacties
6
Terschuur: Geweld bij McDonald's
Vrijdag 24 oktober 2008, rond 23.00 uur, worden twee jongens mishandeld door drie mannen bij de McDonald's langs de A1, net boven Barneveld. De daders doen nog moeite om niet herkend te worden: ze halen snel hun kentekenplaat van hun auto, maar vergeten blijkbaar dat ze gewoon op bewakingsbeelden uit het restaurant staan.

Soesterberg: Moord W
Kesteloo. Donderdag 13 november 2008 wordt de 55-jarige Willem Kesteloo in zijn woning aan de Apollo in Soesterberg dood aangetroffen.

Amsterdam: Gewapende overval
28 december 2008, omstreeks 00.45 uur, schieten twee mannen met een vuurwapen in het rond, als ze café Villa Ruysch overvallen. Het is op dat moment nog behoorlijk druk in het café en de kogels hebben de bezoekers letterlijk om de oren gevlogen. Als door een wonder wordt niemand geraakt.

Utrecht: Ernstige mishandeling
Zondag 26 oktober 2008, rond 20.30 uur, slaat een opgefokte man in de Burger King op station Utrecht een vrouwelijke klant plotseling tegen de vlakte. Het slachtoffer zelf vertelt over die dag en de dader staat op bewakingsbeelden. Gezochtzaken.

Tricht: Woninginbraak
Zaterdagavond 15 maart 2008 is er ingebroken in een huis aan de Weistraat in Tricht. Naast o.a. een computer, is ook een bijzondere kluis weggenomen.

Dordrecht: Diefstal
Donderdag 13 november 2008 worden in een tijdsbestek van anderhalf uur twee portemonnees gestolen uit twee filialen van de PLUS supermarkt. De zakkenrollende dames staan op bewakingsbeelden en halen deze truc in winkels in heel Nederland uit.- Den Haag: Achtervolging snelweg. Zondagmiddag 14 december krijgt een kerstboomkopend echtpaar het aan de stok met een man op de parkeerplaats voor de Hornbach in Wateringen (bij Den Haag). De man zet de achtervolging op het wegrijdende echtpaar in rijdt meerdere keren opzettelijk tegen ze aan.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 27 januari door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee